Sampling automatische sampler API 8.2, ASTM D.4177, ISO-3171, GOST

Saudi Aramco geeft Doedijns goedkeuring voor het leveren van custody transfer sampling systemen

Met trots kondigen wij aan dat Saudi Aramco Doedijns heeft goedgekeurd voor het leveren van custody transfer automatische monstername systemen.

Voorafgaand aan de goedkeuring heeft een uitgebreide audit op kwaliteit en technologie plaatsgevonden. “Het is een geweldige prestatie voor ons bedrijf,” zegt Andre van Roon, Manager Sampling Systems bij Doedijns. “Het is echt een compliment voor het team, dat met grote inzet heeft gewerkt om deze goedkeuring te behalen.”

Doedijns heeft meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van automatische monstername systemen. Met de overname van Mechatest Sampling Solutions, eerder dit jaar, heeft Doedijns haar sampling portfolio uitgebreid met o.a. handmatige sampling systemen. Hiermee is Doedijns een totaalleverancier in sampling oplossingen.

Voor custody transfer doeleinden ontwerpt en produceert Doedijns cel- en inline samplers. Deze sampling systemen kunnen worden ingebouwd in een Combined Powerjet Fastloop of een Fast-Loop systeem, of ze kunnen direct inline worden geassembleerd conform API 8.2 en ISO-3171.