Offshore

Offshore

Offshore toepassingen vragen veel van hydraulische systemen: de drukken zijn hoog en de omstandigheden vormen een beproeving voor de hard- en software. Hydropack ontwikkelt hydraulische systemen voor de meest uitdagende werkzaamheden. Wij leveren apparatuur, kennis, componenten en complete installaties aan boorplatforms en havenbedrijven. Onze installaties worden voor installatie uitvoerig getest en zijn gewapend tegen water, wind en zout. Veel van onze systemen zijn uitgerust met Atos cilinders, pompen en kleppen. Atos componenten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en corrosiebestendigheid.

Scheepsbouw en hydraulica gaan hand in hand. Hydropack is productiepartner van diverse scheepswerven. Wij leveren componenten en systemen voor waterdichte afsluiting van laadruimtes, hijsinstallaties en aandrijving van hek- en boegschroeven.

Schepen, laadarmen, olieboorinstallaties en kranen: in de offshore industrie wordt veelvuldig gebruik gemaakt van hydraulische systemen. Vanwege de vaak extreme omstandigheden, zoals zout, zeewater en zand moeten de installaties aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Kom in contact met ons team

Wilt u meer informatie over onze activiteiten in de offshore industrie? Neem dan contact met ons op door ons een bericht te sturen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.