Doedijns en Mechatest bundelen krachten

Hydropack en Doedijns bundelen hun krachten

In het kader naar verdere optimalisatie en efficiƫntie binnen de Vydraulics Groep, hebben we besloten om de productie en huisvesting van Hydropack Hydraulics met ingang van 1 januari 2023 over te brengen naar onze Doedijns vestiging in Zoetermeer. Eind dit jaar zal Hydropack verhuizen van Amersfoort naar Zoetermeer.

Het nieuwe adres is: Bleiswijkseweg 51, 2712 PB Zoetermeer.

De bestaande activiteiten van Hydropack worden onder dezelfde naam voortgezet, waarbij we de focus op kwaliteit en betrouwbaarheid behouden. Uiteindelijk is het doel om Hydropack in staat te stellen verder te groeien als een totaalleverancier voor de infrastructuur. Daarnaast biedt het bundelen van de krachten Hydropack de mogelijkheid nog beter in te kunnen spelen op de nieuwe kansen en mogelijkheden die er zijn.

Door de productiecapaciteit binnen de Vydraulics Group te optimaliseren kunnen we onze klanten ook in de toekomst goed blijven bedienen en kunnen we de relatie met onze leveranciers verder professionaliseren. Kennisdeling en gezamenlijke ontwikkeling staan daarbij centraal.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Ons telefoonnummer is nog steeds: +31 33 454 3210
en ook ons e-mailadres is onveranderd: sales@hydropack.nl.