Componenten

Flucom

Flucom produceert een uitgebreide range hydraulische inschroefpatronen die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Door gebruik te maken van speciaal gereedschap kunnen kleppen geïntegreerd worden in speciale manifolds, in de bodem van hydraulische cilinders, in hydromotoren, actuators en hydraulische aggregaten.

De inschroefpatronen zijn verkrijgbaar in vier bouwgrootten (20-30-50-70), waarvan het inschroefgedeelte is voorzien van schroefdraad volgens 
ISO-1649. Meer dan 200 verschillende modellen zijn leverbaar tot een doorlaat van 400 l/min en drukken tot 420 bar. Indien geassembleerd in de beschikbare behuizingen zijn meer dan 30.000 verschillende oplossingen leverbaar.

Kleppen van gelijke bouwgrootte zijn, onder voorbehoud van functie, met elkaar uitwisselbaar. Met Flucom inschroefpatronen kunnen ideale systeemoplossingen worden gerealiseerd, met een reductie aan kosten en gewicht

www.flucom.it

Flucom

Productassortiment

Er is een compleet programma aan hydrauliek componenten beschikbaar, neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie.